Ahlsell Oy

C-106

Kallionopontie 1, 05620 HYVINKÄÄ

puh 020 584 5000, fax 020 584 5102

info@ahlsell.fi

www.ahlsell.fi

Ahlsell on Pohjoismaiden suurin tekninen tukkukauppa. Yhtiöllä on toimintaa myös Virossa ja Venäjällä. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja meillä on noin 4500 työntekijää.

Arbesko, Ruotsi: Työ- ja turvajalkineet. Beha, Norja: Lämmittimet ja lämmityksen ohjaus. Comepi, Italia: Ohjauskalusteet ja rajakytkimet. Eurolan: Tietoverkkotuotteet. GE, Yhdysvallat: Valaisimet ja keskuskomponentit. Ironside: Työkalut. ITW Construction Products, Italia: Elematic-kiinnitystarvikkeet ja -liittimet. Nordtronic, Tanska: Valaisimet. Norwesco, Ruotsi: Turvakytkimet. Robert Bosch, Saksa: Sähkötyökalut. Thermopads, Intia: Lämmitys- ja sulanapitokaapelit sekä -matot. Vanderbilt, Saksa: Kameravalvonta. Wavin, Tanska: Kaapelinsuojaus

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.