Anvia TV Oy

A-201

Yrittäjäntie 15 (PL 29), 60101 SEINÄJOKI

puh 0207 420 148

etunimi.sukunimi@anvia.fi

www.anvia.fi

Anvia TV:n osastolla pääset tutustumaan antenni- ja kuituverkon tuotteisiin, WiFi-ratkaisuihin sekä digital signagen nykypäivään.

Päämiehistämme mm. Televes, Promax, Senko, EnGenius, Duraline, Corning Cabelcon ja Macab tuovat osastollemme alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita. EnGenius Neutron -tuoteperhe koostuu yrityksille suunnitelluista kustannustehokkaista ja luotettavista kytkimistä, tukiasemista ja hallintaohjelmistosta. Esillä WiFI-verkon rakentaminen HotSpoteista MESH-verkkoon. Anvia Älypaperi näytöt toimivat ilman yhtään kaapelinvetoa neuvotteluhuoneen ovella, koulussa ja terveydenhuollossa. Anvia Ruutu info-tv-järjestelmän käytöstä esillä ratkaisut verkkokaupan näyteikkunaksi, taloyhtiön rapputauluksi ja koulun info-tv:ksi. Anvia Ruutu, Suomi: Anvia Ruutu info-tv-järjestelmän käytöstä esillä ratkaisut verkkokaupan näyteikkunaksi, taloyhtiön rapputauluksi ja koulun info-tv:ksi. Corning Cabelcon, Tanska: Markkinoiden parhaat liittimet koaksiaaliverkkojen rakentamiseen. Esillä mm. nerokkaat True Lock -liittimet, jotka on tarkoitettu runko- ja jakoverkkojen kaikkein kriittisimpiin osiin. Duraline, Tsekki: Valokuitukaapeleiden puhaltamisessa käytettävät mikroputket, mikrokuitupatterit ja suojaputket. EnGenius, Alankomaat: EnGenius Neutron -tuoteperhe koostuu yrityksille suunnitelluista kustannustehokkaista ja luotettavista kytkimistä, tukiasemista ja hallintaohjelmistosta. Esillä WiFI-verkon rakentaminen HotSpoteista MESH-verkkoon. Macab, Ruotsi: 3/4G antennit, Catline HDMI-extenderit ja laitteet datan siirtoon antenniverkossa. Promax, Espanja: Antennimittalaitteet, mm. HD Ranger Ultra Lite huippu-uutuus. Senko Advanced Components, Englanti: Smart Probe -kuitumikroskooppi, Smart Cleaner -puhdistustuotteet, Tehomittarit ja valonlähteet, Premium luokan kytkentä- ja häntäkuidut, Adapterit paneeleihin, rasioihin ja koteloihin ja Mekaaniset kuituliittimet. Televes, Espanja: LTE-tuotteet antenniverkon taajuusmuutoksien torjuntaan. WizePanel, Saksa: Anvia Älypaperi näytöt toimivat ilman yhtään kaapelinvetoa neuvotteluhuoneen ovella, koulussa ja terveydenhuollossa.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.