Apstek Oy

D-214

Eläinlääkärinkatu 5A, 00580 Helsinki

puh 09 6215 455

info@apstek.com

www.apstek.com

Apstek Oy turvalliseen sähköistykseen. Apstek on suomalainen sähkö- ja asennustarvikkeiden markkinoija. Tuotteiden jakelukanavina toimivat valtakunnalliset ja alueelliset sähkötukkuliikkeet. Toimintakykyisissä ja palonkestävissä turva- ja johtojärjestelmissä yritys on edustamiensa sähkö- ja asennustarvikkeiden markkinoinnin edelläkävijä Suomessa.

BAKS, Puola: Johtotiet, normaalit ja palonkestävät. Levy-, tikas- ja lankahyllyt, kaapelikanavat ja valaisinkiskot.. BST GmbH , Itavalta: Modulaariset palokatkot. Celsion GmbH, Saksa: E ja I-luokitellut toimintakykyiset palosuojaukset turvajärjestelmien teholähteille, kuten rakennusmääärykset ja SFS 6000-5-56 edellyttää. Hensel GmbH, Saksa: Uudet KF Enycase IP 66, IP 67 ja IP 69K-luokitellut jako ja liityntärasiat, myös palonkestävinä. KV-moduulikotelot IP 54 tai IP 65-luokituksella. Enystar modulaarinen keskusjärjestelmä. Wichmann GmbH, Saksa: Kaapeliboksi palokatkot sähköasennuksiin. Helpoimmat muutostyöt.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.