ECS-Electrical Components & Systems

A-303

Puistotie 1, 02760 ESPOO

09 863 4240

office@ecs.fi

www.ecs.fi

ECS on sähkökomponentteja maahantuova yritys jo 16 vuoden kokemuksella. Maahantuomme ja varastoimme tuotteita, jotka liittyvät sähkökeskusten valmistamiseen, suojaukseen, liittämiseen sekä sähkönmittaukseen ja -valvontaan. Pystymme palvelemaan kattavasti myös sähköurakoitsijoita.

Varastotuotteiden tilaukset toimitamme perille jo seuraavan työpäivän aikana. Noutotilaukset noudettavissa saman tien. Laajennamme tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tuotevalikoimamme koostuu tunnetuista ja laadukkaista tuotteista. Maahantuojana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme edulliset hinnat. C&S, Intia: 22mm ohjauspainikkeet. C&S, Intia: Kytkinvarokkeet ja kuormakytkimet. C&S, Intia: Kontaktorit, 22 mm ohjauskalusteet, kytkinvarokkeet ja kuormakytkimet. Cena, Saksa: Holkkitiivisteet. DF-Electric, Espanja: Keraamiset putkisulakkeet (gG, aM, aR, gR ja Photovoltic), putkisulakepesät, NH-kahvavarokkeet ja NH-kahvavaroke-alustat. ECS, Suomi: ECS-MK-potenttiaalintasaus- ja maadoituskiskot, ECS DIN-moduulikojeet. Elektro-Plast, Puola: Kotelot. Elkutec GmbH, Saksa: Syöttökiskot johdonsuoja-automaateille, VVS-Automaatti yhdistelmille ja moottorisuojakytkimille. EREN, Turkki: Tukieristimet. ETI, Slovenia: Sulakkeet, tulppasulakepesät. Gantz, Unkari: Virtamuuntajat ja taulumittarit. Hora-Werk Gmbh, Saksa: Liittimet. JM-Paino Oy, Suomi: Tarratulosteet. Klemsan, Turkki: Riviliittimet. Leipold, Saksa: Haaroitusliittimet. Metalluk, Saksa: Liitinrimat. Pronutec, Espanja: Jonovarokekytkimet ja -alustat. SEZ D.K, Slovenia: Pistokkeet ja pistorasiat. SEZ Krompachy a.s., Tsekki: Pistorasiat. Sofamel, Espanja: Liittimet ja kaapelikengät. WKKNederland B.V., Alankomaat: Johdinsiteet, Tefzel-johdinsiteet, Teräs-johdinsiteet, Liimalliset ja liimattomat kutistesukat. Wöhner GmbH, Saksa: System 185 Power Jonovarokejärjestelmä. Zamel, Puola: DIN-moduulikojeet

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.