Efore Oyj

B-573

PL 260, Linnoitustie 4 B, 02601 ESPOO

puh 09 478 466

sales@efore.com

www.efore.com

Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1975. Yhtiön pääkonttori on Espoossa ja sen tuotantoyksiköt sijaitsevat Kiinassa ja Tunisiassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2014 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 85,3 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 914 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Eforen tuotevalikoimaan kuuluvat akkuvarmennetut tehonsyöttöjärjestelmät, asiakaskohtaisesti kehitettävät teholähderatkaisut, LED-ohjaimet ja teollisuuden teholähteet.

 

Efore Group is an international company which develops and produces demanding power products. The company has been established in 1975.

Efore’s head office is based in Finland and its production units are located in China and Tunisia. Sales and marketing operations are located in Europe, United States and China. In the fiscal year ending in December 2014, consolidated net sales totaled EUR 85,3 million and the Group’s personnel averaged 914. The company’s share is quoted on the Nasdaq OMX Helsinki Ltd. Efore product offering consists of battery backup DC power systems, customer specified power supply solutions, LED-drivers and industrial power supplies.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.