Finnparttia Oy

D-235

Joutnantie 76, 25500 Perniö

+358 2 72 72 00

myynti@finnparttia.fi

www.finnparttia.fi

Finnparttia Oy on perinteinen varastoiva sähkötukkukauppa, jonka toimitusvalmiutta ja palvelua väitämme Suomen parhaaksi. 1987 perustetun perheyhtiömme päätuotteita ovat kotimaiset asennustarvikkeet, valaisimet, kaapelit ja keskukset. Maahantuomamme komponentit, lämpöpatterit ja lämmityskaapelit, puhaltimet, valonlähteet, työkalut ja mittalaitteet sekä sähkömoottorit ohjaus-, valvonta- ja hallintalaitteineen täydentävät n. 12.000 tuotteen varastovalikoimamme. Finnparttian ilmainen, värikuvallinen yli 6000 tuotteen nettohinnasto on noudettavissa osastoltamme, tilattavissa postitse tai ladattavissa pdf-muotoisena kotisivultamme www.finnparttia.fi. Osastollamme esittelemme uutta verkkokauppaamme. Samalla saat edun joka on suorastaan pakko hyödyntää… Toivomme saavamme myös runsaasti palautetta ja kehitysideoita sinulta.

Perniössä sijaitsevat 5500 m² varastomme ja 700 m² noutomyymäläämme ovat sinua varten. Tervetuloa edullisille ostoksille hallillemme arkisin ma-to 8-16 ja pe 9-16 tai verkkokauppaamme milloin tahansa.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.