Innojok Oy

A-406

Sirrikuja 3 L, 00940 HELSINKI

puh 09 4789 2200

innojok@innojok.fi

www.innojok.fi

Innolux on kotimainen valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innolux on Suomen johtava kirkasvalo- ja design-valaisinvalmistaja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on asiantuntija valon ominaisuuksissa ja muotoilun hyödyntämisessä valaisinsuunnittelussa. Innolux on oikeutettu käyttämään Avainlippu- ja Design from Finland -merkkejä. Meille on tärkeää, että tuotteemme luovat hyvää valoa ja tunnelmaa kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Innojokin kolme valaisinmallistoa ovat Innolux Design, Innolux Bright ja Innolux Pro.

Innolux Pro on valikoima laadukkaista komponenteista valmistettuja, luotettavia ja pitkäikäisiä valaisimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne on suunniteltu ensisijaisesti ammattikäyttöön ja erilaisiin julkisiin ympäristöihin. lnnoluxilla on myös laaja valikoima julkitiloihin sopivia, ajattomia design-valaisimia, joiden valaistusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tuotteemme ovat muunneltavissa projektikohtaisesti ja valmistamme valaisimia myös mittatilaustyönä. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa löytämään sopivimman ratkaisun erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Nopea toimitusaika, helppo asennettavuus ja hyvä varaosien saatavuus tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin valaistusprojekteihin. PALVELUT: Valaisinsuunnittelu ja projektikohtainen valaisinvalmistus Olemassa olevien mallien räätälöinti projekteihin. Sopimusvalmistus, valaistussuunnittelu, asunnonmuutostyöt heikkonäköisten eritystarpeisiin

Lue lisää: www.innolux.fi

 

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.