Intertrafo Oy

B-569

Unkarinkatu 16, 20750 TURKU

puh 022 77 2526, fax 022 44 2350

info@intertrafo.fi

www.intertrafo.fi

Intertrafo Oy suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä ja verkkolaitteita sekä edellä mainittuja komponentteja sisältäviä osakokonaisuuksia. Intertrafo Oy:n erikoisosaaminen mahdollistaa innovatiiviset ja asiakkaan tarpeisiin optimoidut tuotteet ja toimitukset. Valtaosa tuotannosta muodostuu asiakasräätälöidyistä tuotteista. Intertrafo Oy on luotettava toimittaja niin Suomalaisille kuin ulkomaisillekin asiakkailleen.

Intertrafo Oy designs and manufactures transformers, power supplies, mains adapters, devices and inductors as well as subassemblies containing these components. Intertrafo Oy´s strong expertise enables innovative products and concepts optimised to meet the client´s needs. Intertrafo is a trusted partner of all its clients in Finland and abroad.

Deutronic, Saksa: Saksalaiset laadukkaat teholähteet, erityisesti ajoneuvopuolelle suunnatut tuotteet. GE Lighting, Yhdysvallat: Markkinoiden laadukkaimmat LED-moduulit valomainos- ja sisustuskäyttöön. Järjestelmätakuu 5 vuotta, IP66/68. Hammond Power Solutions, Italia: Laadukkaat kuristimet ja tehomuuntajat yli 1 MVA:n asti Cast Resin tai VPI tekniikalla, koteloituna tai ilman. Kanada/Italia. Mean Well, Taiwan: Luotettavat, laadukkaat ja kilpailukykyiset DIN-kisko- ja LED-teholähteet sekä akkuvarmennustuotteet aina kotitalouskäytöstä vaativiin teollisuuskäyttöihin. Nextys, Sveitsi: Sveitsiläiset edistykselliset teholähteet aina 400 A:iin asti. Polylux, Espanja: Laadukkaat tehomuuntajat ja kuristimet Cast Resin tai VPI tekniikalla, koteloituna tai ilman. Tufvassons, Ruotsi: Laadukkaat koteloidut pienmuuntajat. Zettler Electronics, Saksa: Saksalaiset tunnetut reletuotteet ja elektroniikkakomponentit jo vuodesta 1877.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.