Klinger Finland Oy, Aseko

C2-211

Tinankuja 3, 02430 MASALA

puh 010 400 1012, fax 010 400 1200

info@aseko.fi

www.asekko.fi

KLINGER Finland Oy on teknisen alan maahantuontiyritys, joka palvelee kotimaista teollisuutta kolmen toimintayksikkönsä kautta. Aseko-yksikkö on turva-alan ammattilainen, jonka tuotevalikoimaan kattaa niin analogiset valvontakamerat, IP-kamerat kuin HD-SDI kamerat sekä videotallentimet, videomatriisit, valvomonäytöt ja huoltomonitorit. Toteutamme lisäksi asiakkaillemme räätälöityjä valvontateknisiä ratkaisuja. Näiden lisäksi edustamme myös laadukkaiden maatutkajärjestelmien ja mittalaitteiden valmistajia. Vahvuuksiamme ovat osaava henkilökunta, tunnetut ja laadukkaat tuotemerkit sekä nopeat toimitukset Suomen kattavimmasta varastosta. Ota yhteyttä ja kysy millaisia ratkaisuja voimme tarjota juuri sinun yrityksesi tarpeeseen!

AG Neovo, Itävalta: audio/video, LG Electronics, Etelä-Korea: TV/audio/video, Samsung Techwico Ltd, Etelä-Korea: TV/audio/video, WebGate, Etelä-Korea: HD-CCTV DVR, Reveal Media, Iso Britannia: body worn cameras, Spotter RF, Yhdysvallat: maatutkajärjestelmät.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.