Noortrade Oy

B-212

Hallimestarinkatu 2, 20780 KAARINA

puh 02 512 2500

info@noortrade.fi

www.noortrade.fi

NOOR-VALAISIMET – OY NOORTRADE AB

Oy Noortrade Ab on vuonna 1985 perustettu suomalainen valaisinalan maahantuontia ja markkinointia harjoittava perheyhtiö. Asiakaskuntamme koostuu keskusliikkeistä, sähkötukkuliikkeistä, asennusliikkeistä sekä valaisin- ja sisustusalan erikoisliikkeistä ja alan verkkokaupoista. Palvelemme myös yritys ja julkisen sektorin projekteissa.

Toimimme valtakunnallisesti B2B periaatteella laajalla ja jatkuvasti uudistuvalla tuotevalikomallamme 30 vuoden kokemuksella. Noortradella on erittäin kattava varastovalikoima Suomessa sekä vielä laajempi valikoima tilaustuotteita nopealla toimituksella. Tuotevalikoimaan kuuluu valaisimet, LED lamput sekä joulu- ja sesonkivalot. ”Toimitamme luotettavasti laadukkaan valon joka lähtöön”. Nordlux, Tanska: Valaisimet & asennusvalaisimet. Pholc, Ruotsi: Sisustusvalaisimet. Star, Ruotsi: LED lamput, Joulu- ja sesonkivalot. Westal, Ruotsi: Ulkovalaisimet

Noortrade_NETTI

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.