Noretron Komponentit Oy

C-420

Mankkaantie 32, 02180 ESPOO

+358 10 525 8000

jorma.aarnio@noretron.fi

www.noretron.fi

Noretron Komponentit Oy:

Maahantuomme ja myymme korkealuokkaisia sähkömekaniikan komponentteja kuten laitekoteloita ja -tuulettimia, moottoreita, audio- ja videoliittimiä ja -tarvikkeita sekä sähkötarvikkeita. Tuotteemme voidaan jakaa kolmeen ryhmään: audiotarvikkeet, sähkötarvikkeet sekä laitekotelot.

Noretron Communication Oy:

Noretron Communication on äänentoisto-, valo- ja viestintäjärjestelmien toimittaja. Tuotemerkkiemme laajoista valikoimista löytyvät ratkaisut ja tuotteet äänentoiston ja valon ammattilaisille.

Ashly Audio, Yhdysvallat: Audioprosessorit ja DSP-laitteet, verkotettavat päätevahvistimet. Canare, Japani: Video- ja kuituliittimet ja -kaapelit HD-SDI-käyttöön. Cordial, Saksa: Audio- ja videokaapelit. FBT, Italia: Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet, asennuskaiuttimet, kuulutusjärjestelmät, äänievakuointilaitteet. Hammond Manufacturing, Kanada: Laitekotelot. Hans Simon (HSU), Saksa: Vedonpoistajat. Hübner Giessen, Saksa: Inkrementti- ja absoluuttianturit. IEC Lock, Englanti: Lukkiutuvat IEC13 kojejohdot ja -liittimet sähkönsyötön turvaamiseen. Kabeltronik, Saksa: Audio- ja videokaapelit. Kaiser, Saksa: Sähkötarvikkeet. KUPO, Taiwan: Moninapaliittimet ja valotarvikkeet. KV2 Audio, Tsekki: Aktiivi- ja passiivikaiutinjärjestelmät, teatterikaiuttimet, monitorikaiuttimet. Madrix, Saksa: Valomatriisien ohjausohjelmisto ja ArtNet-oheislaitteet. Neutrik, Liechtenstein: Audio-, video- ja kuituliittimet. Nidec Servo, Japani: Laitetuulettimet ja -puhaltimet sekä askelmoottorit. NTI Audio, Liechtenstein: Audiomittauslaitteet ja -generaattorit, melunmittausjärjestelmät. OKW, Saksa: Laitekotelot ja potentiometrin nupit. RCS, Saksa: Yleisäänentoistolaitteet ja äänievakuointi. Schill, Saksa: Audio- ja videokaapelikelat. SGM, Tanska: LED-valaisimet sisä-, ulko- ja tehostekäyttöön. Strong, Espanja: Himmentimet kiinteisiin asennuksiin, DMX-tuotteet. Teclumen, Italia: Teatterivalaisimet, seurantaheittimet, LED-pesurit. Ten47, Yhdistynyt kuningaskunta: Moninapaliittimet. Univox, Ruotsi: Induktiosilmukkavahvistimet ja oheislaitteet. Zenitel, Norja: Viestintä- ja kuulutusjärjestelmät

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.