Perel Oy

C-413

PL 230, 05801 HYVINKÄÄ

puh 019 871 11

asiakaspalvelu@perel.fi

www.perel.fi

Perel Oy maahantuo elektroniikan komponentteja, mittauslaitteita, mekaniikkaa, esd-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita sekä tuotannon koneita. Laajasta valikoimastamme esillä messuilla mm: – komponentit, esim. virtamuuntajat, taulumittarit, aikareleet, GSM-kontrollerit, ledilamput, sulakkeet, kytkimet, teholähteet, käyttötunti- ja pulssilaskurit, teollisuusnäytöt ja talokeskukset – mittalaitteet ja testauslaitteet teollisuuden tuotekehitykseen ja testaukseen, kouluihin, laboratorioihin, huoltoihin ja sähköasentajien ja sähkötekniikan tarpeisiin (mm. yleismittarit ja pihdit, sähköasentajien perusmittarit, moottori-, muuntaja- ja reletesterit, laboratorioiden ja huoltojen perusmittalaitteet, video- ja RF-tekniikka, tiedonkeruulaitteet ja opetuslaitteet) – mekaniikkaa, esim: laitekaapit ja kotelot, monitoritelineet sekä IT-laitetelineet.

Adel Systems, Italia: Akkulaturit. Benning, Saksa: Jännitekoettimet ja pihtimittarit. Bolymin, Taiwan: LCD-, TFT- ja OLED-näytöt. Chinfa Electronics, Taiwan: Teholähteet (AC/DC). Coilmaster, Taiwan: Induktanssit, ferriitit, muuntajat, RJ-liittimet. Cooper Bussmann, Englanti: Sulakkeet, induktanssit, ylijännitesuojat, superkondensaattorit, liittimet. Dataflex, Alankomaat: TFT-näytön varret ja seinätelineet. DB Products, Hong Kong: Summerit ja sireenit. Edison, Taiwan: LED-lamput, teholedit. Emerson Network Power, Saksa: 19″-laitekaapit, pistorasiakiskot. ETA, Japani: Teholähteet (AC/DC ja DC/DC). Euro Technologies, Italia: Lämpöä johtavat materiaalit, EMC / EMI-suojausmateriaalit. Finest: Pihdit ja yleismittarit. Freudenberg, Saksa: Puolijohtavat pöytä- ja lattiamatot. Fronter, Kiina: Oskillaattorit, kiteet. Fuzetec: Palautuvat sulakkeet, PPTC. General Industrial Controls Pvt Ltd (GIC), Intia: Aikareleet GSM-kontrollerit. Gewiss, Italia: Muovikotelot. Holly Fuse, Kiina: Sulakkeet, lämpösuojat. Intab, Ruotsi: Dataloggerit. Line Seiki, Japani: Takometrit ja kosteus- sekä lämpömittarit. Marquardt, Saksa: Kytkimet. Meanwell, Taiwan: Teholähteet (AC/DC ja DC/DC). Megger, Englanti: Eristysvastus-, asennus- ja maavastusmittarit, öljytesterit, mikro-ohmimittarit (max 600 A), telemittalaitteet. Metrel: Konetesterit (EN60204), kaapelitesterit, sähkön laadun mittarit (EN501609), asennustesterit. Multi, Japani: Pihtimittarit. Nikkai, Japani: Kytkimet. Onset, Yhdysvallat: Dataloggerit. Oshino, Japani: Merkkilamput, merkkilamppuledit. Osterrath : Mekaniikka. Panasonic, Japani: Valo-optiset anturit. Poltronic, Puola: LED-tuotteet. Rishabh, Intia: Virtamuuntajat (0,2s ja avattavat) ja digitaaliset paneelimittarit ja sivuvirtavastukset. Schurter, Sveitsi: EMC-suodattimet, kojeliittimet ja kytkimet. Sefram, Ranska: Digi-TV -mittalaitteet, antennitasomittarit. Siebert, Saksa: Teollisuusnäytöt. Signcomplex, Kiina: LED-nauhat. Simco, Alankomaat: Ionisaattorit, sähkökentänvoimakkuusmittarit. Sonitron, Belgia: Summerit ja sireenit. Tech Spray, Yhdysvallat: Tuotannon ja huollon kemikaalit. Tenmars, Taiwan: Lämpö-, lux- ja dB-mittarit. Vermason, Englanti: Staattisen sähkön suojaustuotteet. Vinatech: Superkondensaattorit. ZPAS, Puola: Verkkokaapit

 

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.