Rohde & Schwarz Finland Oy

C2-224

Teknobulevardi 3-5 G, 01530 VANTAA

puh 020 760 0400

asiakaspalvelu@rohde-schwarz.com

www.rohde-schwarz.fi

Rohde & Schwarz on kansainvälinen konserni, joka kehittää ja valmistaa elektroniikan ja tietoliikenteen mittaus- ja testauslaitteita sekä -järjestelmiä jo vuodesta 1933. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. oskilloskoopit, signaaligeneraattorit ja analysaattorit, piirianalysaattorit, kommunikaatiotesterit sekä radioliikennejärjestelmät, digitaaliset lähetinverkot, tietoturvaratkaisut ja radiotarkkailu- ja paikannusjärjestelmät.

Esittelemme osastollamme C2-224 yleisimpiä mittalaitteita, kuten spektrianalysaattoreita sekä oskilloskooppeja. Asiantuntijamme esittelevät myös palveluitamme ja sitä kautta saavutettavia etuja ja kustannussäästöjä. Haluamme palvella suomalaisia asiakkaitamme paikallisesti tarjoamalla sovellustukea, käytön opastusta, koulutusta sekä huolto- ja kalibrointipalveluita. Hameg Instruments GmbH, Saksa: Oskilloskoopit, spektrianalysaattorit, virtalähteet. Advantest Corporation , Japani: Spektrianalysaattorit, virtalähteet , optiset mittauslaitteet. Bonn Elektronik GmbH , Saksa: RF-vahvistimet. Fischer Custom Communications Inc , Yhdysvallat: EMC-mittaustarvikkeet. Haefely EMC Technology, Sveitsi: EMC-mittauslaitteet. Lüthi Elektronik-Feinmechanik AG, Sveitsi: EMC-testaustarvikkeet. Rohde & Schwarz GmbH & Co. KG, Saksa: Value Instruments ja oskilloskoopit

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.