Näyttelytekniikka ja muut osastopalvelut

Osastorakentaminen

Tyylikäs osasto vaivattomasti!

Kalustamme osastot ja teemme tarvittavat otsikko- ja seinäteippaukset sekä muut somistukset toivomustesi mukaisesti.

Kauttamme voit hoitaa myös mm. osastonne valaistuksen, sähkö- ja ATK-liittymät, paineilman, vesi- ja viemäritilaukset, siivouksen sekä viherkasvit. Vuokrarakenteiden ja –kalusteiden hintaan sisältyy vuokra, pystytys, messuaikainen huolto sekä purkaminen.

Näyttävyyttä osastollenne! Meiltä saatte mm.
• ripustuspisteet, (erikois)trussit, valot ja niiden suuntaukset omilla tarvikkeillamme kilpailukykyiseen hintaan
• LCD- näytöt (40”-60”)
• kuvatulosteet seinäelementteihin
• mainoslakanat (koot esim. 1000 x 1000 mm tai 4000 x 4000 mm)

Ota askel kohti vaivatonta messuosallistumista ja pyydä tarjous messuosastonne rakentamisesta:

Ari Barck, projektineuvottelija
puh. 014 334 0041
ari.barck(at)jklmessut.fi

Lisätietoja näyttelytekniikastamme.

 

osasto


Ravintolapalvelut

Samalla tilauksella varmistat niin osastohenkilökunnan lipuketilaukset kuin osaston vierastarjoilutkin.

Osastotarjoilut

Tilaa maittavat osastotarjoilut Paviljonki Ravintolasta, joka vastaa talon kaikista ravintolapalveluista. Palvelemme teitä monipuolisella tarjoiluvalikoimallamme, ja halutessasi suunnittelemme osastollesi juuri toiveidesi mukaisen tarjoilun. Voit tehdä tilaukset Extranetin kautta, tai ota yhteyttä pia.rutanen(at)jklmessut.fi / puh. 014 334 0037.

Voit tehdä tarjoilutilauksia osastolle messupäivinä ja kutsuvierasiltana ständipalvelustamme puh. 050 409 9003.

Juustotarjotin Kahvikattaus osastolle

 

Lipuketilaukset

Muistathan huolehtia myös osastolla työskentelevän henkilöstön hyvinvoinnista rakentamis- ja purkuaikoina sekä messupäivinä. Voit tilata ennakkoon henkilökunnan lounas- ja kahvilipukkeita, tai käydä ostamassa ne pääravintolastamme. Lipukkeiden antaminen on helppo ja mukava tapa osoittaa vieraanvaraisuutta myös yhteistyökumppaneita kohtaan.

Mikäli käyttämättömät lipukkeet palautetaan ravintolaan viimeisen messupäivän aikana laskutetaan käytettyjen mukaan. Mikäli lipukkeita ei palauteta, veloitus on tilauksen mukaan.

Lipukevaihtoehdot
Messubuffet (runsaat alkuruokapöydän antimet, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, päivän lämmin lisäke, lämpimiä kasviksia, leipävalikoima ja levitteet, jäävesi / maito, kahvi / tee), hinta ennakkoon ostetuilla lipukkeilla 14,30 € (sis. ALV), paikan päällä kassalle maksettaessa 15,50 € (sis. ALV).
Kotiruokalounas (kaksi erilaista salaattia, yksi lämmin kotiruokatyyppinen pääruoka lisäkkeineen, leipävalikoima ja levitteet, jäävesi, kahvi / tee), hinta 11,20 € (sis. ALV).
Huom! messubuffet on tarjolla vain messupäivinä, rakennuspäivinä tarjolla on 1 pääruuan kotiruokalounas.

Ylälämpiön Keittopisteessä, 3 krs on tarjolla 2 keittovaihtoehtoa / päivä (keiton lisäksi hintaan sisältyy leipää, levitettä, siemeniä, jäävettä ja kahvia/ teetä), hintaan 8,50 €
Kahvi/tee + kahvileipä, valinnan mukaan suolainen tai makea, hinta 5,40 € (sis. ALV).
Juomalipuke (olut, siideri, lonkero tai viini), hinta 6,70 € (sis. ALV).

Ruokalipukkeilla voi ostaa lipukkeen arvoa vastaavalla summalla tuotteita myös fast food –valikoimasta.

Katso messupäivien ruokalistat tästä.


Muut palvelut

Voit tehdä kaikki tarvitsemasi tilaukset Extranetin kautta, laittamalla sähköpostia info(at)jklmessut.fi tai soittamalla puh. 014 334 0000.

Tietoliikenneyhteydet

Palvelukumppanimme InMics Oy asentaa tilatut tietoliikenneliittymät. Tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen.

Kiinteä liittymä Messu-osastoille esittelykäyttöön suosittelemme maksullista, kiinteää internet-liittymää, jonka toimivuuden voimme taata. Kiinteä liittymä on mahdollista jakaa esim. osaston omalla WLAN-verkolla.

WLAN-verkot Paviljongissa on käytössä kaksi WLAN-verkkoa asiakaskäyttöön: – PaviljonkiFree-verkko on käytettävissä auloissa ja siihen pystyy liittymään ilman tunnuksia – PaviljonkiPro-verkko on käytettävissä messuhalleissa ja kokoustiloissa. Verkon käyttäjätunnus ja salasana löytyvät Extranetistä. Verkot ovat käytettävissä veloituksetta. Verkon toimintakykyä tapahtumien aikaan emme pysty takaamaan. Jos internet-yhteyden vakaa toiminta on tärkeää, suosittelemme kiinteää liittymää osastolle.

3G ja 4G mobiiliverkot Kaikilla suurilla operaattoreilla on tarjolla 3G ja 4G verkot Paviljongin alueella jopa 300 M nopeudella. Näidenkään toimivuutta ja etenkin nopeustasoa emme pysty takamaan suurten messujen ja tapahtumien aikaan.

Näytteilleasettajien taukotilassa Klubissa käytössänne on koko messujen ajan veloituksetta tietokone, joka on yhteydessä Internetiin ja printteriin. Siellä voi käyttää myös kiinteää internet-yhteyttä omalla koneella.

Langattoman telelaitteen, esim. mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa käyttöpäälliköltä (Ahti Impola, puh. 050 918 9225, ahti.impola(at)jklpaviljonki.fi).

Siivous

Lassila & Tikanoja Oy vastaa palvelukumppaninamme osastosiivouspalveluista.

Sähkötyöt ja -liitännät

Palvelukumppanimme Are Oy hoitaa osastojen tarvitsemat sähkötyöt ja liitännät.

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö esimerkiksi jääkaapille on tilattava erikseen.

Vihersomistus

Osastojen viherkasvisomistuksesta vastaa palvelukumppanimme Viherlandia Oy.

muratti    puksipallo    sulkapalmu    podocarpus

Messulogistiikka

Palvelukumppanimme Suomen Messulogistiikka Oy vastaa mm. trukkinostoista ja varastoinnista Paviljongissa. Meiltä voi tilata myös koko logistiikkakoordinoinnin.

Vesi, viemäri ja paineilma

Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekninen osasto hoitaa osastoille vesi- ja viemäriliittymät sekä paineilman (Kaeser Kompressorit Oy:n toimittamilla laitteilla).

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.