Näyttelytekniikka ja muut osastopalvelut

Osastorakentaminen

Tyylikäs osasto vaivattomasti!

Kalustamme osastot ja teemme tarvittavat otsikko- ja seinäteippaukset sekä muut somistukset toivomustesi mukaisesti.

Kauttamme voit hoitaa myös mm. osastonne valaistuksen, sähkö- ja ATK-liittymät, paineilman, vesi- ja viemäritilaukset, siivouksen sekä viherkasvit. Vuokrarakenteiden ja –kalusteiden hintaan sisältyy vuokra, pystytys, messuaikainen huolto sekä purkaminen.

  • Näyttävyyttä osastollenne! Meiltä saatte mm.
  • erikoistrussit (pyöreä, kolmio, omilla jaloilla seisova jne.)
  • TFT-näytöt (17-19″)
  • LCD- näytöt (50”, 55”, 60”, 70” ja 80”)
  • kuvatulosteet seinäelementteihin
  • mainoslakanat (1000×2500 tai 5000×10000)

Ota askel kohti vaivatonta messuosallistumista ja pyydä tarjous messuosastonne rakentamisesta:

Ari Barck, projektineuvottelija
puh. 014 334 0041
ari.barck(at)jklmessut.fi

Lisätietoja näyttelytekniikastamme.

 

osasto


Ravintolapalvelut

Varmista ajoissa osaston vierastarjoilut

Osastotarjoilut

Tilaa maittavat osastotarjoilut Paviljonki Ravintolasta, joka vastaa talon kaikista ravintolapalveluista. Palvelemme teitä monipuolisella tarjoiluvalikoimallamme, ja halutessasi suunnittelemme osastollesi juuri toiveidesi mukaisen tarjoilun.

Voit tehdä tarjoilutilauksia osastolle messupäivinä ja kutsuvierasiltana ständipalvelustamme puh. 050 409 9003.

Juustotarjotin Kahvikattaus osastolle

 

Lipukkeet

Olemme uudistaneet ravintolan lipukekäytäntöä käyttäjäystävällisemmäksi
Enää ei tarvitse tilata lipukkeita Extranetin kautta, vaan postitamme sinulle tammikuun aikana pdf-tiedoston, joka sisältää kaikki lipuketyypit suoraan Qr-koodattuna teidän yrityksen käyttöön. Lipukkeen Qr-koodi luetaan kassalla ja laskutus tulee messujen jälkeen käytettyjen lipukkeiden lukumäärän mukaan.

Erilaiset lipukkeet eri tarpeisiin
Valittavanasi on tuttuun tapaan erilaisia tarjoilulipukkeita erilaisiin tarpeisiin. Koodi on operoitu yrityksellenne lipuketyypeittäin, näin laskulle tulostuu eri lipuketyypit omina riveinään ja laskutus vain käytettyjen mukaan. Jokaisella lipuketyypillä voi ostaa vain siihen merkityn tuotteen!

Tulosta – Käytä ja nauti – ei palautusta, ei jonotusta lipukepisteellä!
Voit halutessasi tulostaa ja jakaa tarvitsemianne lipukkeita niin paljon kuin haluat, veloitus tulee vain käytetyistä / kassalla luetuista, eikä ylimääräisiä lipukkeita tarvitse palauttaa, vaan ne voi hävittää messujen päätyttyä. Lipukkeita kannattaakin tulostaa ennakkoon mieluummin liian paljon kuin liian vähän – voit keskittyä olennaiseen, paikan päällä.

Lipukkeiden antaminen on helppo ja mukava tapa osoittaa vieraanvaraisuutta myös yhteistyökumppaneita kohtaan.

 


Muut palvelut

Voit tehdä kaikki tarvitsemasi tilaukset Extranetin kautta, laittamalla sähköpostia info(at)jklmessut.fi tai soittamalla puh. 014 334 0000.

Tietoliikenneyhteydet

Palvelukumppanimme InMics Oy asentaa tilatut tietoliikenneliittymät. Tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen.

Kiinteä liittymä Messu-osastoille esittelykäyttöön suosittelemme maksullista, kiinteää internet-liittymää, jonka toimivuuden voimme taata. Kiinteä liittymä on mahdollista jakaa esim. osaston omalla WLAN-verkolla.

WLAN-verkot Paviljongissa on käytössä kaksi WLAN-verkkoa asiakaskäyttöön: – PaviljonkiFree-verkko on käytettävissä auloissa ja siihen pystyy liittymään ilman tunnuksia – PaviljonkiPro-verkko on käytettävissä messuhalleissa ja kokoustiloissa. Verkon käyttäjätunnus ja salasana löytyvät Extranetistä. Verkot ovat käytettävissä veloituksetta. Verkon toimintakykyä tapahtumien aikaan emme pysty takaamaan. Jos internet-yhteyden vakaa toiminta on tärkeää, suosittelemme kiinteää liittymää osastolle.

3G ja 4G mobiiliverkot Kaikilla suurilla operaattoreilla on tarjolla 3G ja 4G verkot Paviljongin alueella jopa 300 M nopeudella. Näidenkään toimivuutta ja etenkin nopeustasoa emme pysty takamaan suurten messujen ja tapahtumien aikaan.

Näytteilleasettajien taukotilassa Klubissa käytössänne on koko messujen ajan veloituksetta tietokone, joka on yhteydessä Internetiin ja printteriin. Siellä voi käyttää myös kiinteää internet-yhteyttä omalla koneella.

Langattoman telelaitteen, esim. mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa käyttöpäälliköltä (Ahti Impola, puh. 050 918 9225, ahti.impola(at)jklpaviljonki.fi).

Siivous

Lassila & Tikanoja Oy vastaa palvelukumppaninamme osastosiivouspalveluista.

Sähkötyöt ja -liitännät

Palvelukumppanimme Are Oy hoitaa osastojen tarvitsemat sähkötyöt ja liitännät.

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö esimerkiksi jääkaapille on tilattava erikseen.

Vihersomistus

Osastojen viherkasvisomistuksesta vastaa palvelukumppanimme Viherlandia Oy.

muratti    puksipallo    sulkapalmu    podocarpus

Messulogistiikka

Palvelukumppanimme Suomen Messulogistiikka Oy vastaa mm. trukkinostoista ja varastoinnista Paviljongissa. Meiltä voi tilata myös koko logistiikkakoordinoinnin.

Vesi, viemäri ja paineilma

Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekninen osasto hoitaa osastoille vesi- ja viemäriliittymät sekä paineilman (Kaeser Kompressorit Oy:n toimittamilla laitteilla).

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.