Sähkömessut käyntiin huomenna Jyväskylässä

6.2.

Jyväskylän Sähkö Tele Valo AV 2018 -messut avautuvat huomenna keskiviikkona ja jatkuvat perjantaihin asti. Kyse on vuoden suurimmasta alan messutapahtumasta, joka kokoaa kattavasti yhteen yritykset, järjestöt, ammattilaiset ja opiskelijat. Kävijät edustavat laajasti eri ammattiryhmiä urakoitsijoista ja suunnittelijoista aina arkkitehteihin, päättäjiin ja eri osa-alueiden asiantuntijoihin asti.

– Tapahtuman mittakaavaa kuvaavat noin 300 näytteilleasettajaa, yli 1000 tuotemerkkiä ja jatkuva yhtaikainen ohjelmatarjonta seminaarisaleissa, tietoiskutiloissa ja messuosastoilla. Järjestelyihin, ohjelmaan ja näyttelyosastoihin on jälleen panostettu todella paljon, ja yhteistyö kaikkien osapuolten kanssa on sujunut erinomaisesti, Jyväskylän Messujen Ilari Tervakangas kertoo.

– Tarjoamme kävijälle paketin, johon sisältyvät uusiin tuotteisiin ja palveluihin tutustuminen, alan tietojen ja näkemysten päivitys sekä tuttujen tapaaminen ja verkostoituminen aidossa Jyväskylän hengessä. Onnistumisesta kertovat aiemmat kävijätutkimusten tulokset ja toistuvat messukäynnit.

Ilari Tervakangas kannustaa kävijöitä varamaan reilusti aikaa, sillä tuttuihin törmää varmasti ja nähtävää riittää. Hän kertoo Jyväskylän Paviljongissa olevan nyt valmiina täysi ammattilaiskattaus, jota ei kannata jättää väliin.

Sähkö Tele Valo AV 2018 -messut järjestetään 7.-9.2.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Lisätiedot ja ennakkorekisteröinti www.sahkomessut.fi

Lisätietoja: Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy, p. 050 596 6710, ilari.tervakangas(at)jklmessut.fi  www.sahkomessut.fi

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Sähkömessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.